Nærområdet

Aktivitetstilbud – Brånås nærmiljøsenter

Aktivitetstilbud på Brånås nærmiljøsenter gjennomføres med en klubbleder i samarbeid med foreldre og foresatte. Egne aktivitetsplaner sendes ut til skoleelever og barnehager i nærmiljøet. Tilbudet er åpent for alle barn til og med 7. klasse fra nærmiljøet.

http://www.skedsmo.kommune.no/Administrasjon/Kultursektoren/Fritids–og-ungdomsavdelingen/Aktivitetstilbud—Branas-narmiljosenter/

 

Skedsmokorset bibliotekfilial

Bibliotekfilialen ligger i annen etasje i Skedsmo Senter vegg i vegg med helsestasjonen. Det er et hyggelig sted å gå på jakt i bokhyllene. Her finnes bøker for alle aldersgrupper. Filialen har lydbøker og filmer for barn og voksne. I en hyggelig sofakrok kan man kjøpe kaffe eller te og lese dagens aviser.

http://www.skedsmo.kommune.no/Administrasjon/Kultursektoren/Skedsmo-bibliotek/Skedsmokorset-bibliotekfilial/

 

Om Skedsmo kirke

Skedsmo kirke finner du ved Kirkeveien / Gjoleidveien på Skedsmokorset. Skedsmo kirke er datert tilbake til ca. 1180 da den sto ferdig som en langskipskirke i romansk byggestil. Kirken var fra begynnelsen av vigslet til St. Olav.

 

 

Menighetsbladet

http://www.skedsmo.kirken.no/index.jsp?showmenu=154400&D=1501&

Skedsmo ishall

Skedsmo ishall er kommunens hovedarena for ishockey og kunstløp. Hallen driftes av Skedsmo kommune på dagtid og av Skedsmo Ishockeyklubb etter klokka 1500 på hverdager og i helgene.

http://www.skedsmo.kommune.no/Administrasjon/Kultursektoren/Park–og-idrettsavdelingen/Skedsmo-ishall/

 

Skedsmo stadion

Skedsmo stadion er hovedarena for Skedsmo Fotbalklubb. Fotballanlegget består av en 7’er og en 11’er kunstgressbane og en større grusbane. Garderobeanlegget brukes i felleskap med brukerne av Skedsmo Ishall.

http://www.skedsmo.kommune.no/Administrasjon/Kultursektoren/Park–og-idrettsavdelingen/Skedsmo-stadion/

 

Skedsmohallen

Skedsmohallen er kommunens hovedarena for innendørs idrettsaktiviteter. Hallen er godt egnet for alle typer ballidretter, friidrett, trim, kamsport m.m. Hallen kan også benyttes til andre kulturelle formål.

http://www.skedsmo.kommune.no/Administrasjon/Kultursektoren/Park–og-idrettsavdelingen/Skedsmohallen/

 

Nebbursvollen Friluftsbad

Nebbursvollen Friluftsbad består av 3 bassenger (50 m basseng, øvingsbasseng med leker og plaskebasseng). Badet er et utpreget «familiebad» med store friarealer, vannsklier, dusj/toalettanlegg, områder for lek og ballspill, grillmuligheter, picknic-område, sandvolleybane, kiosk og lekeplass.

http://www.skedsmo.kommune.no/Administrasjon/Kultursektoren/Park–og-idrettsavdelingen/Nebbursvollen-Friluftsbad/

 

 

Viltnemda

Viltnemnda i Skedsmo er et politisk oppnevnt organ. Landbrukskontoret i Skedsmo har sekretærfunkssjon for nemda. Henvendelser av administrativ art kan skje til Jon Arne Kongtorp. Se nærmere opplysninger under.

http://www.skedsmo.kommune.no/Administrasjon/Kultursektoren/Park–og-idrettsavdelingen/Viltnemda/

 

Fritids- og ungdomsavdelingen

Fritids- og ungdomsavdelingen har ansvar for det offentlige fritidstilbudet for barn og ungdom i alderen 10 til 18 år, og for fritidstilbud for funksjonshemmede. Nærmiljøarbeid i distriktene i tråd med retningslinjer i SAMBUS (samarbeid om barn og unge i Skedsmo) er også forankret i avdelingen.

http://www.skedsmo.kommune.no/Administrasjon/Kultursektoren/Fritids–og-ungdomsavdelingen/

 

Besøksmål

Skedsmo kommune gir mange muligheter for varierte og spennende aktiviteter både for den som søker naturopplevelser og den som vil oppleve, og la seg inspirere av ulike kulturarrangementer

http://www.skedsmo.kommune.no/Administrasjon/Kultursektoren/Allmenn-kultur/Besoksmal-/

 

 

SKEDSMO SENTER – 

ditt lokale handlesenter
Åpningstider: 10-20 (10-18)Tel 63 87 57 91

http://www.skedsmosenter.no/

Comments are closed.